V neděli 7. července začíná tábor Severní hvězdy Klubu Pathfinder, kterého se zúčastní i děti ze Sokolova a okolí. Na tábor je odveze Hana Kábrtová, odjíždět se bude v 11.30 hodin, sraz účastníků je na parkovišti u vlakového nádraží v Sokolově. Důležité je, aby děti nezapomněly potřebná potvrzení od lékaře i rodičů a také kartičku pojišťovny, případně i očkovací průkaz. Děti přijedou domů 21. července, přivezení dětí má na starosti Ivana Látalová.

Seznam sokolovských účastníků: Rostislav Koller, Kryštof Švejda, Jan Boudník, Damián Polena.

Na tábor bude potřeba: spací pytel, karimatka, oblečení do spacáků na teplou i studenou noc, 2x oblečení na denní život v táboře, (dlouhé a krátké kalhoty – tepláky, pokud možno tmavší barvy), pamatovat i na déšť, teplý svetr, spodní prádlo, dva páry pohodlných bot, holínky, sandále, pláštěnku, teplé ponožky, ručník, plavky, krém na opalování, toaletní potřeby, ešus (dvě misky + hrníček ), lžíci, kapesní nůž, tužku, korespondenční lístek se svojí adresou, baterku, čepici proti sluníčku, kapesné (pro své účely), malý batůžek na výlety, lahev na pití, nejlépe na 1 litr, dobrou náladu a svačinu do nedělního večera. V neděli po příjezdu bude už společná večeře.

Každý, kdo bude mít zájem, si bude moci zakoupit tričko s logem Severní hvězdy. Cena na táboře je 100,- Kč.

Adresa tábora je Tábor Severní hvězdy Klubu Pathfinder, příjmení a jméno dítěte, Raspenava, 464 01 Frýdlant v Čechách

CO NECHAT DOMA – prosíme zanechte doma mobilní telefony, MP3 a jiné elektronické vymoženosti 21 století. Případné nutné spojení s Vašim dítětem samozřejmě umožníme.

Případné dotazy a informace ohledně tábora: Jan Brodský (739 345 660), Petr Bujok (603 524 196). Dopis_rodičům_2019

Spolek Pohlazení může zapůjčit spacáky, karimatky, kapesní nožíky. Informace na tel. čísle 733380259.